Relaxare și timp de calitate la campionatul de tenis pe zgură

M-am bucurat să fiu alături de tinerii liberali la a XX-a ediție a campionatului de tenis pe zgură, organizat sâmbătă, 11 iunie, de către organizația de tineret a PNL Oradea și dotat cu trofeul ”Cupa TNL Oradea”. A fost o atmosferă destinsă, asigurată atât de organizatori, cât și de gazdele de la Badea’s Tennis Club.

Am participat la acțiunea de socializare a tineretului liberal orădean alături de prefectul de Bihor, Dumitru Țiplea, primarul municipiului Oradea, Florin Birta, deputatul PNL de Bihor Ioan Cupșa și alți membri ai organizației județene a PNL. Ne-am simțit excelent alături de cei care își spun #GenerațiaAltfel și care au derulat această competiție sub celebrul motto Mens sana in corpore ano.

Consider că astfel de acțiuni reprezintă o modalitate prin care putem menține strânse legăturile cu tinerii liberali pentru că, așa cum am menționat de multe ori, apreciez și susțin munca în echipă, mai ales în politică. În astfel de momente, când atmosfera este degajată, problemele, chiar și cele importante, își găsesc, parcă, mai ușor soluții.

În plus, petrecerea împreună a timpului liber în cadrul unor activități competitive (cum ar fi concursurile de tenis de câmp, tenis de masă ori șah) poate dezvolta competențele tinerilor liberali.

A fost o activitate pe care am apreciat-o și care și-a atins ținta, cu toții având parte de petrecerea unui timp de calitate, într-un cadru plăcut, relaxat.