Vasile-Aurel Căuș

Deputat PNL

Ales deputat în circumscripția electorală nr.5 Bihor
Birouri parlamentare:
  • Oradea, Bd. General Gheorghe Magheru, nr.7, jud. Bihor
  • Salonta, Str. Republicii, nr. 1, parter, jud. Bihor
 

Despre mine 

În calitatea mea de cadru didactic, precum și prin funcțiile, provizoriu deținute, de președinte al Senatului Universității din Oradea și de parlamentar, susțin și voi susține mereu nevoia de consecvență, stabilitate, onestitate și asumare a răspunderii în orice segment al societății. Aplic aceste principii prin documentarea temeinică a proiectelor de legi, ascultarea cetățenilor, elaborarea celor mai bune soluții, vizite în județ pentru a înțelege mai bine realitatea alegătorilor mei și participarea în comisiile din care fac parte. Mă consult cu cei mai buni specialiști pentru a fi sigur că deciziile mele sunt în beneficiul tuturor românilor.

 

Comisii parlamentare

Fiecare Cameră îşi constituie comisii permanente şi poate institui comisii de anchetă sau alte comisii speciale. Camerele îşi pot constitui comisii comune.  Comisiile din care fac eu parte sunt: 

Realizări

Mandatul de deputat este o onoare ca îmi dă privilegiul și responsabilitatea de a-mi reprezenta alegătorii în cel mai înalt for legislativ. Iată ce am făcut din 2020 si până acum: