De 8 martie, să conștientizăm cât de importante sunt femeile peste tot unde se află

Pentru noi, domnii, ziua de astăzi, 8 martie, este una dintre cele mai frumoase din an, pentru că avem șansa de a ne exprima prețuirea, aprecierea și, mai presus de toate, dragostea pentru doamnele care ne fac viața mai frumoasă și, mai presus de toate, mai bună. Astăzi, însă, gândurile mele se îndreaptă spre femeile care dovedesc, prin activitatea lor de zi de zi, că nu sunt doar frumoase ci, dincolo de asta, prin efervescența lor intelectuală și prin energia pe care o pun în tot ceea ce fac, sfințesc, pur și simplu, locurile pe unde trec!

Astfel, fiecare dintre noi putem găsi, în toate ipostazele vieții noastre, femei care merită respectul, aprecierea și prețuirea noastră. Mergem la serviciu? Avem în jurul nostru colege capabile, dedicate și inspirate (și aici țin să le mulțumesc colegelor mele din grupul parlamentar al PNL, colegelor din mediul politic și doamnelor din staff-ul tehnic al Camerei Deputaților, prin mâinile cărora trec toate lucrările asupra cărora suntem chemați să adoptăm poziții politice – cum ar fi legile pe care le votăm în Plen sau în Comisii). Ducem copiii la școală – probabil acolo încap pe mâna unor doamne care le ghidează pașii. Mergem la medic să ne controlăm sănătatea? De cele mai multe ori, probabil că medicul este o doamnă!

Așadar astăzi, dragi colegi bărbați (din politică, din administrație și de oriunde ați fi), de ziua dumnealor, cred că cel mai important lucru pe care îl putem face pentru doamne e să le apreciem grația, frumusețea și eleganța, dar și să ne înclinăm în fața amprentei pe care o lasă în societate!

La mulți ani, dragă femeie!

Deputat PNL
Căuș Vasile-Aurel